Leta i den här bloggen

13 mars 2011

Foliebakad torsk med tapenade, purjolök, timjan och skivade tomater

  • ca 600 gr torskfilé
  • tomater
  • salladslök alt purjolök
  • tapenade (kan uteslutas)
  • olja
  • citron (kan uteslutas)
  • folie
4 portioner.
Sätt ugnen på 200 grader. Riv av en bit folie ca 30 x 30 cm. Dela fisken i fyra delar. Lägg en bit på folien, salt & peppra. Klicka på en msk tapenade. Lägg några skivor tomater och strimlad purjo/salladslök på. Ringla över lite olja. Lägg på en rejäl kvist timjan på fisken. Pressa över lite citron. Vik ihop foliearket. Lägg paketen på en plåt och sätt in mitt i ugnen i ca 20 minuter. Ät med matvete, potatis eller bara med sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar